Під час обшуків у Киви знайшли повно золота та картину, де він у образі Муссоліні (фото)

кива5

Під час обшуків у будинку народного депутата від партії «Опозиційна платформа - За життя» Іллі Киви виявили купу золота та картину, на якій він зображений в образі італійського фашистського диктатора Беніто Муссоліні.

Про це йдеться в розслідуванні Bihus Info.

Журналісти зазначають, що їхні джерела серед правоохоронців розповіли, що саме виявили у помешканні нардепа під час обшуків, які пройшли напередодні 16 листопада.

У Киви вдома серед іншого знайшли з десяток злитків золота, що вартують орієнтовно більше мільйона гривень. За джерелами журналістів, також відомо, що в Киви під час обшуків виявили більше 1,1 мільйона гривень та понад п'ятиста тисяч доларів готівкою; ще триста тисяч гривень були в авто. Усі ці кошти — незадекларовані.

Журналістам-розслідувачам вдалося також побачити дві картини, які раніше продавала на своїй cторінці керівниця проросійського видання «Страна.юа» Світлана Крюкова. На одній із картин Кива зображений в образі італійського фашистського диктатора Беніто Муссоліні.

На іншій — Кива разом зі своїми однопартійцями Віктором Медведчуком та Вадимом Рабіновичем зображені в образі головних персонажів радянського фільму «Кавказька полонянка», пише «Українська правда», посилаючись на фейсбук Крюкової.

Фото: Facebook Світлани Крюкової

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: