Розшукують водія, що збив школяра у Великих Мостах та втік

mashina-sbivaet-rebenka

Дитина отримала тяжкі травми, школяра ушпиталили.

у Львівській області розшукують водія, котрий увечері в середу, 1 грудня, збив 11-річного хлопчика та утік з місця події.

За даними місцевої поліції, ДТП сталась у Великих Мостах Червоноградського району близько дев'ятої вечора у середу, 1 грудня на вулиці Львівській.

«Як попередньо встановили правоохоронці, невідомий водій невстановленого автомобіля здійснив наїзд на 11-річного місцевого мешканця та поїхав з місця події. Внаслідок ДТП хлопчик отримав важкі травми та був госпіталізований», - сказано в повідомленні.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини події, прохання повідомити на оперативну лінію 102 або у найближчий підрозділ поліції.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів, правоохоронці встановлюють особу водія, який скоїв ДТП, та місце знаходження автомобіля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: