Стало відоме ім'я бійця, який загинув напередодні в зоні ООС

263577272_1726314680898648_2166071754338139633_n

В районі операції Об'єднаних сил, поблизу Новотроїцького, 1 грудня ворожий снайпер вбив 22-річного солдата Валерія Геровкіна.

Про це повідомляє пресслужба 93ї ОМБр Холодний Яр.

Валерій народився 21 липня 1999 року, був родом із Краматорська. Мав середню спеціальну освіту. До лав Збройних сил вступив у вересні минулого року, у холодноярській бригаді піхотинець служив близько року. Товариші по службі називали його «Гера».

Без сина залишилася мати Ганна і батько Євгеній.

«Він був завжди на позитиві. З ним завжди було легко знайти спільну мову. Ми могли просто зібратися, посидіти за столом, попити разом чаю, погратися в ігри на телефоні», - розповів побратим із позивним «Матрос». Він – одноліток Валерія, і коли друг загинув, саме «Матрос» був поруч. Він намагався його врятувати, утім, смерть настала практично миттєво.

«Валера мріяв іти в армію давно, але хотів закінчити навчання. Знаю, що в нього була кохана дівчина – показував її фото в телефоні», - зазначив «Матрос».

«Валерій був працьовитим та розумним хлопцем. Завжди приходив на допомогу своїм побратимам. Займався спортом – піднімав гирі. Це була його перша ротація в ООС», - каже Віталій, сержант роти, в якій служив загиблий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: