У Винниках запрацював Офіс Львівської громади

-5ce997fa

1 грудня у Винниках запрацював Офіс Львівської громади. Окрім загальних адміністративних послуг, тут запровадять кілька нових.

Про це інформує департамент міської агломерації ЛМР.

Рішення про створення у Винниках офісу Львівської громади виконком ЛМР ухвалив тиждень тому. З 1 грудня офіс офіційно почав діяти. У ньому працюватимуть 11 працівників. Наразі це найбільший штат серед усіх офісів Львівської громади, що вже діють.

Загалом робота офісу буде інтегрована: тут надаватимуть послуги міської ради, департаменту агломерації та вирішуватимуть адміністративні питання. Зокрема, з адмінпослуг можна буде отримати довідки різних видів, акти обстеження, реєстрацію місця проживання тощо. Паспортисти працюватимуть у приміщенні ЦНАПу, де здійснюватимуть зняття з реєстрації та вестимуть базу реєстру територіальної громади.

«Усі працівники офісу – це мешканці Винників, які до цього працювали у Винниківській міській раді. Керівником також став місцевий – колишній заступник міського голови Винників та чинний член виконкому ЛМР Богдан Шустер. З усіма працівниками укладено строкові контракти на два місяці. У подальшому будуть проведені публічні конкурси на усі посади офісу, тож кожен охочий зможе спробувати свої сили. Звісно, пріоритет і надалі залишиться для винниківчан», - зазначили у департаменті міської агломерації ЛМР.

Наступним завершальним кроком щодо Винників стане затвердження передавальних актів на сесії Львівської міської ради.

Зазначимо, що Офіс Львівської громади у Винниках став останнім зі створюваних, а саме десятим, і найчисленнішим: у містечку лише офіційно мешкає понад 20 тисяч осіб. Відтепер офіси мають усі населені пункти, які стали частиною Львівської територіальної громади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: