Два приміських маршрути приєднали до транспортної схеми Львова

Strajk-Avtobus-19-1-1-696x464

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив приєднання приміських автобусних маршрутів №1001 та №184а до міської транспортної мережі.

Йдеться про автобуси, що курсують до населених пунктів, які входять до Львівської міської територіальної громади – Рясне - Руське та Рудно.

Як пояснив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олег Забарило, після того, як поліція погодить паспорти маршрутів, а міська рада укладе з перевізниками тимчасові угоди, маршрути будуть інтегровані у міську транспортну систему. Відтак, на них буде впроваджено автоматизовану систему оплати за проїзд.

Наразі автобуси курсують за своїми звичними маршрутами. А вже після того, як стануть міськими, змінять нумерацію, а один – і частково свій маршрут.

Як розповів начальник управління транспорту міськради Орест Олеськів, маршрут №1001 курсуватиме під номером 90, а №184А – під номером 92.

«Маршрути, які курсують до приєднаних громад, розпочинають свою нумерацію з цифри 9, тому будуть такі зміни. Також майбутній маршрут №92 курсуватиме за частково зміненим маршрутом: у Львові кінцеву зупинку він матиме на вул. Дж.Вашингтона. Оскільки цей маршрут на території міста дублює інші маршрути, прийнято рішення скорегувати його в частині курсування по Львову. Маршрут буде таким: Рудно - вул. Городоцька – вул. Ряшівська – вул. Патона – вул. Любінська – Університет – центр – вул. Личаківська – вул. Пасічна – вул. Дж.Вашингтона та у зворотному напрямі», - розповів Орест Олеськів.

Майбутній маршрут № 90 курсуватиме без змін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: