Коли у Львові запрацює традиційний Різдвяний ярмарок

IMG_4970-696x464

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив організацію та проведення Різдвяного ярмарку на проспекті Свободи та Площі Ринок.

Згідно з рішенням виконкому, Різдвяний ярмарок триватиме з 17 грудня цього року до 20 січня 2022 року на проспекті Свободи перед Львівським Національним академічним театром опери та балету ім. С. Крушельницької та на Площі Ринок (західна та східна сторони).

У робочі дні ярмарок працюватиме з 11:00 до 22:00 год, у святкові та вихідні дні – з 10:00 до 23:00 год.

Організатором ярмарку, традиційно є ТзОВ «Львівські ярмарки».

Як пояснила директорка департаменту департаменту економічної політики Львівської міської ради Ірина Кулинич, це єдине підприємство, яке подає документи на конкурс із проведення Різдвяного ярмарку у місті.

Відтак, ТзОВ «Львівські ярмарки» має встановити на проспекті Свободи, 60 смітників, а також 14 контейнерів для сміття й забезпечити роздільний збір твердих побутових відходів.

Крім цього, організатор зобов’язаний встановити шість біотуалетів та вказівників із зазначенням найближчих громадських вбиралень, щоденно прибирати територію після закінчення роботи ярмарку, здійснювати перевірку присутніх на наявність у них скляної тари та інших предметів, які можуть спричинити шкоду життю та здоров’ю відвідувачів заходу, обмежити реалізацію напоїв у скляній тарі, а також забезпечити можливість здійснення безготівкових розрахунків.

За дотриманням громадського порядку під час проведення ярмарку слідкуватиме ЛКП «Муніципальна варта».

Як уточнила Ірина Кулинич, йдеться про встановлення 90 будиночків на проспекті Свободи та 50 на Площі Ринок.

Організатор також повинен безкоштовно виділити 5-6 будиночків міській раді для львівських товаровиробників.

За право проведення Різдвяного ярмарку ТзОВ «Львівські ярмарки» заплатить  мерії  вдвічі менше, ніж у попередні роки - близько 60 тис. грн,

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: