Куди сходити у Львові впродовж перших вихідних взимку

IMG_1060-629x420
Фото з архіву редакції, ілюстративне

Упродовж вихідних 3-5 грудня у Львові відбудеться низка цікавих подій. 

Упродовж вихідних 3-5 грудня у Львові відбудеться низка цікавих подій.

ІА Дивись.info розповідає про найцікавіші заходи, куди можна сходити вже цього вікенду в місті.

«я, бог» 

У театрі Леся Курбаса 3 грудня покажуть виставу польського театру «ХОРЕЯ».

Вистава «я, бог» – це камеральна розповідь про найважливіший шлях пошуків Ґротовського в театрі та у житті. Вона торкається його найбільш духовних питань

Режисерсько-акторський дует ставить цей спектакль, побудований за формулою театрального есе (який є поєднанням різних текстів та естетики руху), у перспективі пошуку відповіді на найважливіше питання, яке людина може поставити собі – про існування/неіснування Бога

Як пізнати те, що неможливо пізнати? Яким чином можна заглянути на «інший бік»? Актори розігрують свої питання на основних протиставленнях: життя-смерть, чоловік-жінка, людина-бог, здоров’я-хвороба, молодість-старість.

Вистава о 19.00 годині. Квитки — тут.

Триповерховий ярмарок вінтажу

У неділю, 5 грудня, з 11:00 до 19:00 у Центрі архітектури, дизайну й урбаністики відбудеться «Тлум і Крам». 30 учасників з різних куточків України презентують широку палітру товарів. Традиційно можна буде придбати вінтажні речі світових модних будинків, книги, вініли, посуд з Європи чи гуцульські килими.

Поміж тим, будуть представлені сезонні товари: вази для мандаринок чи ялинкові прикраси на Сильвестра.

Фото з архіву редакції.

Тлумівці сповідують свідоме споживання, адже вінтаж по суті і є другим життям речей. Від моменту заснування, організаторки провели 19 заходів у Дворику Ратуші, LEM-Station, Парку Культури та Стрийському Парку.

Вхід на територію ярмарку коштує 50 грн. Для осіб пенсійного віку, учасників бойових дій, людей з інвалідністю, дітей до 12 років, вагітних та іменинників – вхід безкоштовний.

Ярмарок триватиме з 11:00 до 19:00.

Гармидер

У суботу та неділю, 4 та 5 грудня у Львові, у СТРЦ SPARTAK, пройде фестиваль українських виробників Гармидер.

Учасники фестивалю будуть розташовані на першому та другому поверхах. Вхід вільний.

Оскільки фестиваль відбудеться напередодні новорічних свят, у відвідувачів буде змога в спокійному темпі обрати подарунки усім своїм рідним. Участь у фестивалі візьмуть понад 50 українських брендів. Тут також можна буде гарно провести час із родиною, покуштувати різними смаколиками тощо.

Години роботи фестивалю 10.00 - 22.00.

Етно-ярмарок

Відвідувачів чекають ярмарковий простір з національними прикрасами та одягом, предметами інтер'єру, ятками із сувенірами та різдвяним крамом. На локації фуд-кортів приготують українські страви, наливки, вино, та зимове барбекю. Водночас все супроводжуватиметься музикою етно-гурти та львівських музик. Також обіцяють показ колекцій одягу українських дизайнерів, виробників, митців, творчих студій в етнічному стилі та показ колекцій старовинного українського одягу від колекціонерів.

ілюстративне фото

Усе відбудеться у Палаці мистецтв 4 та 5 грудня з 12.00 та 21.00 години. Вхід від 30 гривень.

Театр Лесі

Театр Лесі повернувся з локдауну і актори готові тішити глядачів яскравими виставами.

  • 3 грудня (19:00) «Баба Пріся» – вистава про зону відчуження, русалок та одну милу бабусеньку, яка власноруч вбила десяток солдат.
  • 4 грудня (17:00) та 10/12 (19:00) «Уявні маршрути Львовом» – вистава про місто, сімейні спогади та підземні таємниці річки Полтви.
  • 4 грудня (19:00) «Люди» – вистава про токсичних людей, самотність та страх залишатися собою серед інших.
  • 5 грудня (18:00) «Філоктет. Античний рейв» – вистава про античні сюжети, андерграундний рейв та війну.

Квитки — тут.

Rock MOZART LE CONCERT

5 грудня на сцені Львівської опери відгримить концерт шаленого драйву. Буде сім солістів, рок-бенд, оркестр та хор. Rock MOZART Le Concert вважають рок-оперою, що сколихнула світ.

Фото з відкритих джерел

«Провокаційне ексцентричне, приголомшливе життя Генія у музичному втіленні. Ви побачите історію кохання і смерті великого Моцарта, якого за правом можна вважати першим рок-музикантом в історії».

Зануритись у чарівництво прекрасної музики та першокласної сценічної гри вже 5 Грудня о 16:00 та 19:30 у Львівській Опері на Rock MOZART Le Concert.

квитки — тут.

P.S

Оскільки Львів перебуває у червоній зоні карантину, відвідувачів впускатимуть тільки при наявності зеленого сертифікати про повний курс вакцинації проти коронавірусу, з негативним ПЛР-тестом, зробленим за 72 години до заходу, довідку із протипоказами до щеплень чи документ про одужання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: