Львів VS коронавірус: статистика станом на 3 грудня

карантин
Фото з архів редакції, ілюстративне

Минулої доби на Львівщині виявили більше семиста нових випадків коронавірусу.

Про це 3 грудня йдеться в даних Центру здоров'я та медичної статистики Львова.

«Учора лабораторні центри провели 1805 ПЛР-тестів. Відтак, 714 – позитивні, з них львів’ян – 261», - сказано в повідомленні.

На сьогодні у Львові та на Львівщині підтверджено 210867 випадки інфікування коронавірусом, з яких 5538 – летальні, 185502 пацієнтів одужало.

По місту Covid-19 підтвердили у 96407 людей, з яких 85067 вже одужало і летальних випадків – 2649.

Ситуація із карантином

Львівщина нині перебуває у «червоній» зоні карантину, де діють найжорсткіші обмеження, що стосуються невакцинованих мешканців. Люди, у яких є «зелений» сертифікат про щеплення обидвома дозами вакцини проти коронавірусу можуть безперешкодно відвідувати непродуктові крамниці, кіно, музеї, галереї, заклади громадського харчування тощо.

Попередньо, область протримається у цій зоні до 13 грудня. Водночас із шостого грудня в Україні змінюють правила «жовтої» зони карантину. Згідно із оновленнями, мешканці регіону, які перебуватимуть у ній, все одно мають показувати сертифікати про щеплення, щоправда, тут можна обійтись принаймі однією дозою вакцини, натомість довідки про перше щеплення діятимуть тепер тридцять, а не 120 днів, як це було раніше. У МОЗ кажуть, що це роблять аби спонукати українців щепитись двічі, бо більшість після першої імунізації відмовляється робити другу дозу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: