Львівщину накриють хуртовини

IMG_9094-630x420

Синоптики прогнозують дощі зі снігом у Львівській області, а подекуди хуртовини та ожеледицю на дорогах.

Про це повідомляють у регіональному гідрометцентрі.

Там пояснюють, що на вихідних погода покращиться, втім морозу не уникнути.

У п'ятницю, 3 грудня, вночі та в першій половині дня прогнозують значні опади (дощ, мокрий сніг та сніг), налипання мокрого снігу, хуртовини. На дорогах ожеледиця.

По Львівській області: Хмарно з проясненням. Вночі та в першій половині дня значні опади (дощ, мокрий сніг та сніг), по півдню території – сильний мокрий сніг з переходом в сніг; подекуди налипання мокрого снігу. В другій половині дня часом сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 м/с, подекуди хуртовини. Температура впродовж доби від 3° морозу до 2° тепла.

По місту Львову: Хмарно з проясненням. Вночі та в першій половині дня значні опади (дощ, мокрий сніг та сніг), налипання мокрого снігу. В другій половині дня часом сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 м/с, хуртовини. Температура впродовж доби від 1° морозу до 1° тепла.

У суботу, 4 грудня: Мінлива хмарність. Без істотних опадів На дорогах ожеледиця. Вітер південний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 4 – 9° морозу, в горах 12 – 15° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

У неділю, 5 грудня: Хмарно. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 4 – 9° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: