Сьогодні під час прийому у Львівській міській раді помер директор Будинку вчених

ratusha

Сьогодні зранку в приміщенні міської ради стало погано 75-річному Роману Славітичу, директору Будинку вчених. 

Сьогодні зранку в приміщенні міської ради стало погано 75-річному Роману Славітичу, директору Будинку вчених.

За словами очевидиці, яка працює у міській раді, чоловік зайшов в кабінет. Вона помітила, що у нього нездоровий вигляд і запропонувала склянку води. Він сів за стіл і знепритомнів. Працівники викликали швидку і розпочали серцево-легеневу реанімацію з застосуванням автоматичного зовнішнього дефібрилятора, повідомляє ЛМР.

Після прибуття на місце – медики оперативно продовжили проводити реанімаційні заходи. Протягом години часу боролися за життя, але, на жаль, врятувати не вдалось.

«Вчора ввечері директор Будинку вчених зателефонував до мене і попросив про зустріч. Ми домовились зустрітись сьогодні о 8 ранку. Пан Роман прийшов трохи швидше, сів за стіл. Моя колега помітила, що він не дуже добре виглядає і запропонувала склянку води. Але він одразу знепритомнів. Працівники викликали швидку і почали надавати першу допомогу. Коли я прийшов, почав допомагати колезі. Одразу після цього приїхала швидка. Медики годину намагались врятувати життя, але, на жаль, пан Роман помер», – написав перший заступник міського голоси Львова Андрій Москаленко, до якого на прийом прийшов Роман Славітич.

Нагадаємо, 27 листопада у Будинку вчених святкували День народження інстаграм-блогера Олександра Заліско. Користувачі соцмереж неймовірно обурилися, бо все відбувалося у День пам’яті жертв Голодомору. За порушення карантинних вимог комісія з надзвичайних ситуацій призупинила господарську діяльність Будинку вчених, а на блогера поліція склала адмінпротокол.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: