У львівських школах будуть електронні щоденники та журнали

shkola-696x462

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив результати Всеукраїнського конкурсу на кращу електронну систему керування навчанням (електронний журнал/щоденник) для закладів загальної середньої освіти Львівської міської територіальної громади.

Згідно з результатами конкурсу, підрядником визначено Інформаційно-комунікаційну систему НІТ (Навчання і Технології) товариства з обмеженою відповідальністю «Лаєнвуд Софтвер Україна».

«Було надіслано 11 пропозицій. Відтак конкурсна комісія, у склад якої входили представники Львівської міської ради та депутатського корпусу, а також директори шкіл, вчителі та представники Львівського ІТ Кластеру, визначила переможцем компанію НІТ. Це є львівська компанія, яка буде розгортати та впроваджувати цей ресурс у школах Львівської міської територіальної громади», - розповів заступник начальника управління ІТ міськради Назар Костирка.

За його словами, компанія НІТ вже має розгорнуту свою систему у 5-ти школах Львова.

«Цей електронний щоденник-журнал є мультифункціональним програмним забезпеченням, яке дозволяє не тільки вести оцінки чи облік відвідування школи, а також дозволяє прикріпляти домашнє завдання вчителям, має ресурс відеочату, де можна буде вести уроки онлайн чи спілкуватись. У час карантину це є дуже зручно, тому що школи зараз вибирають кожна свою систему, по якій зручно працювати, натомість тепер це вже буде єдина система. Ми передбачаємо, що ведення буде відбуватись у електронному форматі, а батьки зможуть отримати інформацію, коли їхня дитина отримала оцінку. Плануємо на наступний рік передбачати кошти, для того, аби поступово впроваджувати це та розгортати», - пояснив заступник начальника управління.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: