8 нових серіалів грудня: грійтеся після прогулянки за переглядом новинок

фільми

Чим зайнятися після катання на ковзанах чи прогулянки до ялинки? Грітися чаєм та дивитися новий серіал! Це закон усіх серіаломанів. А в грудні 2021 новинок чимало, серед яких ви знайдете продовження історій, на які чекали.

Хоч грудень дуже “плідний” у плані виходів крутезних фільмів, як “Матриця” чи продовження “Людини-павука”, серіали завжди залишаються в моді. А ще ніякі карантинні обмеження не завадять прем’єрам стрічок удома.

1. “Садівники” (Landscapers, 2021), 7 грудня

Комедія з чорним гумором та вбивством, заснована на реальній історії. Молода пара убила батьків дівчини та закопала в саду свого дому. Все заради грошей, які С’юзан та і Крістофер витратили на речі та автографи знаменитостей. Злочин був прихований 10 років, але зрештою розкрився, і тепер пару чекає суд.

2. “Непрощена” (The Unforgivable, 2021), 10 грудня

Головна героїня, Руф Слейтер, звільнилася з тюрми, де відсиділа довгих 20 років за вбивство поліцейського. Усе це було заради сестри Кеті, з якою жінка тепер ніяк не може зустрітися через тиск опікунів і бюрократію. Тепер для всіх довкола вона тільки вбивця. У головній ролі знялася Сандра Буллок і ми побачимо ще багатьох крутих акторів. Серіал стане повнометражним римейком британського мінісеріалу 2009 року.

3. “Станція одинадцять” (Station Eleven, 2021), 16 грудня

Світ змінила епідемія грипу та винищила частину людства за декілька тижнів. Усі, хто вижив, намагаються знайти своє місце серед хаосу. Головна героїня Кірстен грає театрі і з трупою акторів показує вистави по всій постапокаліптичній Америці. Запаси їжі вони шукають в закинутих будинках і постійно їздять.

Ціль одна: зберегти все найкраще світу. Музика, мистецтво, культура мають жити далі. Але не все так гладко в подорожі акторів. На шляху вони зустрічають Пророка, який захопив владу в одному із містечок.

4. “Відьмак” (The Witcher, 2019), 2 сезон, 17 грудня

Другий сезон серіалу в стилі фентезі про Геральда з Рівії. Декілька разів зйомки переносилися через пандемію, і ось нарешті фанати дочекалися продовження серіалу. В нових епізодах чекаємо появу нових персонажів та більш сфокусовану історію без різних часових шкал. Геральд стане головним захисником Цирі та шукатиме кохану.

5. “Емілі в Парижі” (Emily in Paris), 2 сезон, 22 грудня

Продовження серіалу про дівчину, яка кардинально змінила своє життя. Емілі покинула рідне Чикаго та переїхала, щоб зробити кар’єру в маркетингу та подивитися світ. Їй пропонують посаду в Парижі, й Емілі має покинути коханого і зіткнутися з новим колективом. Це серіал про стосунки, вибори між чоловіками й взагалі життєвими цінностями. Як складеться доля наївної Емілі?

6. “Море спокою” (The Silent Sea, 2021), 24 грудня

Фантастичний серіал з Південної Кореї. На Землі закінчилася вода і група вчених має відправитися на Місяць, аби забрати важливі зразки зі старої наукової лабораторії. Одна з учених має і особисту мету: на станції колись загинули всі працівники, в тому числі її сестра.

7. “Кігті” (Claws, 2017), 4 сезон, 27 грудня

Власниця манікюрного салону Десна та її працівниці в цьому серіалі на першому місці. Хто б міг подумати, що в салоні відбувається так багато перипетій: зрада бойфренда, змагання у кримінальному світі, незаконна торгівля й угоди. Дівчатка з манікюрного салону змагаються проти світу чоловіків та мають довести, що їх “кігті” ще й які небезпечні. Дівчата проти мафії в комедійному протистоянні — так можна коротко описати очікування від 4 сезону.

8. “Книга Боба Фетта” (The Book of Boba Fett, 2021), 29 грудня

Новий серіал франшизи “Зоряні війни” та спін-офф серіалу “Мандалорець”, який також вийшов цьогоріч. Боба Фетт — найвідоміший мисливець за головами. Попри свою небезпечну і не завжди чесну професію, він намагався просто здобути кошти через затримання злочинців. Зараз головні герої стикнулися з темними часами для суспільства, усе через нового владику. Спільно з Фенеком Шандом вони хочуть повалити владу Джабба Гатта та повернути владу достойній людині.

У підбірці є і комедії, і трилери, і фантастика. Деякі з серіалів можна дивитися легко та тільки встигати сміятися з жартів, над іншими доведеться задуматися. Обирайте стрічки, які найкраще підійдуть під ваш настрій та бажання. Серіал можна ввімкнути, поки готуєте оселю до свят, вирізаєте сніжинки на вікна чи пакуєте подарунки для найдорожчих людей.  Нехай кожен грудневий вечір буде з цікавинкою та чимось новеньким!

Джерело: Всвіті

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: