На Львівщині вшанували волонтерів та військових

1-6-1
Фото: armyinform

Урочисті заходи до Дня Збройних Сил України та з нагоди Міжнародного дня волонтера відбулися у Яворівському районі Львівщини.

Про це повідомляє АРМІЯinform.

Армійців та тих, хто впродовж років російсько-української війни допомагали і продовжують допомагати фронту, запросили до себе вихованці середньої школи ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Івана Франка Івано-Франківської селищної ради.

До них долучилися представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

Привітав воїнів й голова Яворівської РДА Ярослав Коминський. Сам волонтер, який у найгарячіші роки допомагав військам, збираючи сотнями індивідуальні аптечки та інші необхідні для воїнів речі.

«Привітав воїнів навчального центру Сухопутних військ ЗС України. Подякував за їх патріотичний дух і за зразкову військову службу, за проявлену особисту мужність, стійкість та рішучість під час виконання військового обов’язку в умовах, пов’язаних із ризиком для життя та з нагоди 30-ї річниці з Дня Збройних Сил України, – пише Ярослав Коминський у своєму профілі в соцмережі Facebook.

− Також приємно бачити, що наше молоде покоління відзначає такі важливі для країни свята, − зазначив він. 

Учні місцевої школи, де тривало урочисте зібрання, працювали як волонтери і зібрали для наших військовиків у районі ООС подарунки до Різдва та Нового року. Незабаром у район проведення ООС вирушить традиційний «десант» від 58-го Будинку офіцерів у Львові. Вони й відвезуть нашим захисникам подарунки, зібрані львівськими школярами.

Представники органів державної влади та місцевого самоврядування вручили військовим та волонтерам грамоти та цінні подарунки.

А творчий колектив 58-го Будинку офіцерів підготував для волонтерів та військових концертну програму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: