Подарунок під ялинку, або Як можна допомогти онкохворим дітям

2

У передсвятковий час благодійний фонд «Таблеточки» запрошує подарувати дітям, які борються з раком, особливі подарунки зі спеціальної онлайн-крамниці «Дарунків на здоров’я».

Жодна дитина не повинна залишатися без подарунків під ялинку. Втім, сотні дітей по всій країні зустрічатимуть новорічні та різдвяні свята в онковідділеннях. Бо рак не знає ні свят, ні канікул. Щодня онкохворі діти разом з батьками та близькими невтомно борються з хворобою і мріють про найважливіший новорічний подарунок –  одужання. Аби подарувати їм цей шанс на одужання, фонд «Таблеточки» запрошує долучитися до щорічної благодійної акції «Дарунки на здоров’я». Усі зібрані кошти будуть направлені на допомогу онкохворим дітям та їхнім сім'ям.

Цьогоріч Лук’ян зустрічатиме новорічні свята під пильним наглядом лікарів Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру. Хлопчик бореться з раком мозку. Через хворобу змушений відмовитися від улюбленого футболу. Саме на футбольному матчі йому стало зле. У лікарні з’ясували, що це рак.

Щодня три сім'ї дізнаються, що у їхньої дитини рак. Це виліковна хвороба. В розвинених країнах понад  80% дітей виживають у п’ятирічному періоді після завершення лікування. В Україні – лише половина. Разом ми можемо змінити цю статистику.

З 1 грудня по 10 січня благодійний фонд «Таблеточки» проводить традиційну акцію «Дарунки на здоров’я». Наблизити до одужання Лук’яна та інших онкохворих дітей може кожен охочий, придбавши особливий подарунок в онлайн-крамниці shop.tabletochki.org.

Виберіть подарунок – ліки, витратні матеріали, спеціальне харчування. Натисніть «подарувати» та зробіть благодійний внесок, що дорівнює вартості обраного подарунку.

Ось лише кілька прикладів того, на які життєво важливі «подарунки» може перетворитися ваша допомога:

  • 100 гривень – це дві безпечні крапельниці для дитини. Стільки коштують два спеціальні шприци з аспіраційною голкою для введення ліків в інфузійну систему.
  • 200 гривень – день під захистом від бактерій, тобто флакон антибактеріального препарату цефтриаксон для лікування інфекцій, які виникають через знижений імунітет.
  • 500 гривень – безпечна пункція кісткового мозку. Це вартість спеціальної голки для забору кісткового мозку. Впродовж лікування дитина потребує 8-12 пункції кісткового мозку для контролю ефективності лікування.

Ваші дарунки на здоров'я забезпечать дітей медикаментами, комфортом та психологічною підтримкою. Усі зібрані кошти будуть направлені на актуальні потреби підопічних фонду та 21 дитячого онковідділення по всій країні.

«Безперервне лікування – життєво важливе для дітей з онкологією. Саме тому так необхідно турбуватись про запаси ліків заздалегідь, особливо під час новорічних свят, коли весь світ святкує. А рак не має ні свят, ні перерв. Фонд вдячний за допомогу у наближенні дітей до одужання. Завдяки вам діти матимуть шанс зустріти сотні свят у здоровому і щасливому майбутньому», – ділиться виконавчий директор благодійного фонду «Таблеточки» В'ячеслав Биков.

Пам’ятайте, у цей передсвятковий час ви можете зробити для онкохворих дітей та їхніх близьких не лише приємні, а й дуже бажані подарунки!

Читайте також: Помічники Чудотворця: як долучитись до створення свята на Львівщині

«Таблеточки» – благодійний фонд, який понад 10 років допомагає онкохворим дітям в Україні. Фонд працює в чотирьох напрямках: адресна допомога сім’ям, системна допомога дитячим онковідділенням, захист прав дітей і професійний розвиток медичного персоналу. Щомісяця під опікою фонду 500 сімей і 21 онковідділення по всій Україні. За час роботи фонду 5500 сімей отримали адресну допомогу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: