Ціну газу для деяких домогосподарств обіцяють знизити

чадний-газ
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

НКРЕКП ухвалить рішення щодо захисту споживачів постачальника «останньої надії».

Про це йдеться у повідомленні пресслужби відомства.

На сьогодні постачальник «останньої надії» забезпечує природним газом понад 347 тисяч побутових споживачів з різних регіонів України.

Як вказують в компанії, через тенденцію стрімкого підвищення цін на природний газ, з першого грудня нинішнього року вартість реалізації природного газу постачальником «останньої надії» для потреб побутових споживачів складає близько 30 грн за 1 м. куб.

Положеннями Закону України «Про ринок природного газу» Регулятора наділено повноваженнями ухвалювати рішення про здійснення постачання природного газу побутовим споживачам постачальником «останньої надії» на умовах типового договору постачання природного газу побутовим споживачам та базової річної пропозиції.

У зв’язку із зазначеним та за зверненням ТОВ «ГК «Нафтогаз України», 9 грудня 2021 року НКРЕКП на своєму засіданні буде розглядати питання про прийняття рішення, яке дозволить побутовим споживачам отримувати газ на умовах базової річної пропозиції ТОВ «ГК «Нафтогаз України», а саме за ціною 7,96 грн за 1 м3 (з ПДВ).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: