У Львові презентували фільм, у якому головні ролі зіграли незрячі

театр2
фото з відкритих джерел

У Першому українському театрі для дітей та юнацтва презентували короткометражний фільм «Неймовірно сліпий випадок». Головні ролі виконали двоє незрячих чоловіків.

Про це у Фейсбуці повідомила ініціатор та координатор проєкту «Сліпий випадок» Оксана Потимко, пише Укрінформ.

«Ця стрічка - це перша спроба з гумором поглянути на повсякденні виклики, з якими щодня зіштовхуються незрячі люди. Головні актори у фільмі - два дійсно незрячі чоловіки Михайло Петрів зі Львова та Василь Човбан з Мукачева», - зазначила Потимко.

Акторів режисер відібрав на кастингу серед осіб з інвалідністю по зору. У команді зазначають, що в кастингу брали участь не лише львівські, а й незрячі з інших областей України. До знімального процесу долучилися режисер Андрій Сніцарчук, який написав сценарій, та чимало львівських акторів і артистів.

За результатами зйомок першого фільму, де головні герої – тотально незрячі люди, режисер Сніцарчук має намір продовжити серію пригод двох незрячих друзів.

На презентації глядачі отримали не лише надмірні емоції від перегляду пригодницької кінокомедії, але й зустрілися з акторами та командою.

Виробництвом стрічки займався Львівський обласний осередок ВГО “Українська спілка інвалідів — УСІ”, за підтримки управління соціального захисту Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: