Львівська митниця отримала нового начальника

265064066_656240129074381_3940631461231112882_n
Фото: Львівська митниця

З шостого грудня виконувачем обов'язків Львівської митниці став Данііл Меньшиков. 

З шостого грудня виконувачем обов'язків Львівської митниці став Данііл Меньшиков.

Про це повідомили у пресслужбі відомства із посиланням на наказ Державної митної служби.

Що відомо про нового начальника

Данііл Меньшиков народився 23 червня 1989 року. Навчався на економічному факультеті Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, кафедра фінансів та кредиту.

Початковий досвід керівника отримав у 25 років на одному з приватних підприємств Харкова, де працював начальником служби фінансового моніторингу.
Вже через чотири роки, у лютому 2018, став заступником начальника управління в Департаменті розвитку підприємництва та регуляторної політики Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

В 2019 році, з метою формування ефективної команди та розробки нових методів аналізу і контролю, перейшов на посаду заступника начальника управління – начальника відділу моніторингу та аналізу митної вартості управління митної вартості та цінової інформації у Департаменті митних платежів та митної вартості Державної Фіскальної служби України, а згодом і Державної митної служби України.

2021 року почав працювати начальником управління таргетингу Координаційно-моніторингова митниці Держмитслужби. А в серпні нинішнього року став керівником Черкаської митниці, де працював до останнього часу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: