На Львівщині не реалізують чотири місцеві проєкти на понад чотири мільйони

cec441702667e473376042c82089b470

Львівська облрада перерозподілила кошти з місцевих проєктів, які не будуть реалізовані.

Рішення депутати ухвалили на сесії 7 грудня.

Загалом, йдеться про понад 4 млн грн. Зокрема, кошти в сумі 1,2 млн грн з конкурсу проєктів місцевих ініціатив та 3 млн грн з конкурсу регіональних проєктів в межах Комплексної програми регіонального розвитку.

Кошти з програми було вивільнено через нереалізацію трьох проєктів місцевих ініціатив та двох проєктів регіонального розвитку, оскільки не було виконано усі вимоги положення про Конкурс.

Попередньо рішення про вилучення проєктів з числа переможців прийняла Конкурсна рада з реалізації Програми проведення обласного конкурсу проєктів місцевих ініціатив у Львівській області.

Зокрема, не будуть реалізовані такі проєкти місцевих ініцатив:
- Благоустрій (капітальний ремонт) території скверу «Садиба Коссаків» по вул. Лесі Українки в м. Дрогобич.

- Реконструкція мереж вуличного освітлення по вул. Новоукраїнська в с. Старий Кропивник Дрогобицького району Львівської області.

- Придбання обладнання для облаштування лінгафонного кабінету у Вороцівському закладі ЗСО І – ІІІ ступенів Івано-Франківської селищної ради Яворівського району Львівської області.

Окрім того, з регіонального напряму не буде втілено в життя такий проєкт: Ремонтно-реставраційні роботи фасадів пам’ятки архітектури місцевого значення Палацу (музей «Дрогобиччинна») у м. Дрогобич). По іншому об’єкту зменшили фінансування у зв’язку із затвердженням фінансування за рахунок державної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у 2021 р. (Капітальний ремонт котельні та тепломережі Мишлятицького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад І- ІІ ступенів, ДНЗ» Шегинівської сільської ради).

Загалом у 2021 році в рамках Комплексної програми регіонального розвитку було заплановано реалізувати 571 проєкт місцевих ініціатив та 45 проєктів регіонального розвитку. На  саму програму обласна рада виділила фінансовий ресурс в сумі 160 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: