Генпрокурор України перебуває у Мін’юсті США з першим з 2002 року візитом

ген
фото ОГПУ

Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова під час робочої поїздки до США, (першої за останні 19 років) зустрілась із заступником американського генпрокурора Кеннетом А. Політом-молодшим та його радником Брюсом К. Шварцом.

Про це повідомляє прес-служба Офісу генпрокурора України.

«Екстрадиційне співробітництво між нашими країнами розвивається досить динамічно. І я переконана, що ми й надалі діятимемо злагоджено та ефективно в рамках кримінальних проваджень», – зазначила Венедіктова.

Американські колеги також високо оцінили підтримку Офісу генпрокурора та українських правоохоронних органів у міжнародних операціях у сфері протидії кіберзлочинності та відзначили високий рівень і тісну взаємодію з Офісом генерального прокурора України.

Генпрокурор додала, що українська прокуратура відкрита до розвитку співпраці у сфері кібербезпеки, спільних проектів із захисту інтелектуальної власності, протидії екологічним злочинам та торгівлі людьми. Також Офіс генпрокурора наразі працює з партнерами та експертами США над функціональним аналізом усіх рівнів прокуратури України та Концепцією розвитку кримінальної юстиції та органів правопорядку.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: