Львівську вулицю після ремонту остаточно відкрили для проїзду

Ремонт дороги
Фото ілюстративне

У Львові відкрили для проїзду вулицю Шімзерів. 

У Львові відкрили для проїзду вулицю Шімзерів.

Про це дев'ятого грудня повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Зі слів директора відомства Миколи Власюка, залишається тільки нанести дорожню розмітку.

«На сьогодні усі роботи на вул. Шімзерів завершені. Відповідно ділянка від вул. Тершаковців до вул. Мечникова, включно з вул. Шімзерів, повністю стає проїзною для транспорту. На вул. Шімзерів залишається ще нанести лише дорожню розмітку відповідно до організації дорожнього руху. Також в рамках реконструкції вул. Пекарської плануємо висадити 2 тис. кущів та 44 дерева», - каже він.

Нагадаємо, ремонтні роботи на вул. Шімзерів виконує підрядна організація ТзОВ «Вельт Капітал» на замовлення ЛКП «Львівавтодор». Роботи на ділянці від вул. Пекарської до вул. Мечникова відбуваються в межах проекту реконструкції вул. Пекарської.

Проєктом реконструкції, який розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку», передбачено капітальний ремонт проїзної частини з бруківки та мозаїки із заміною конструктивних шарів, влаштування місць для паркування, будівництво велосипедних доріжок та велосипедних смуг, капітальний ремонт покриття тротуарів, капітальний ремонт світлофорного об’єкта, заміна існуючих мереж водопостачання та каналізації, зовнішнього освітлення, зовнішнього газопостачання, електропостачання, теплопостачання, мереж зв’язку.

Також проектом передбачені умови безперешкодного і зручного пересування маломобільних груп населення. Влаштування благоустрою території.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: