У Львівському аеропорту запрацює мультибрендовий магазин, який заплатить рекордну ціну за оренду

IMG_7102

У Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького відкриють новий магазин Duty Free міжнародної мережі Gebr Heinemann.

Вчора у ЛОДА відбулося підписання договору оренди нерухомого державного майна.

Приміщення площею 860 кв м в аеропорту «Львів» здадуть в оренду за рекордну на Львівщині суму – 4327 грн за 1 м кв.

Компанія із німецькими інвестиціями «БФ ЕНД ГХ ТРЕВЕЛ РІТЕЙЛ ЛТД», яка  стала орендарем площі вже 11 років є оператором одного зі світових лідерів ринку Duty Free Travel retail – німецької компанії Gerb Heinemann в Україні.

За час роботи в Україні компанія «БФ ЕНД ГХ ТРЕВЕЛ РІТЕЙЛ ЛТД» створила понад півтисячі робочих місць та зробила  орендних платежів близько трьох мільярдів гривень.

Відтепер компанія починає роботу у Львові. Орендоване приміщення після реконструкції стане мультибрендовим магазином. Пасажирам пропонуватимуть широкий вибір закордонних товарів: парфуми, косметику, аксесуари, солодощі.

«Ми представлені в багатьох країнах світу, я працював на багатьох міжнародних ринках. Бачимо, що український споживач хоче купувати речі кращої якості від світових брендів і зараз у нього буде ця можливість, зокрема у Львові.  Окрім цього, Україна підписала угоду про «відкрите небо», і дедалі більше пасажирів подорожує. Відтак, ми дуже раді бути тут і дуже оптимістичні щодо нашої співпраці», - розповів генеральний директор компанії «БФ ЕНД ГХ ТРЕВЕЛ РІТЕЙЛ ЛТД» Саймон Форд.

Як розповіли у Фонді держмайна, аукціон відбувся 17 листопада.  Стартова орендна плата становила 355,414 тис грн, а за підсумками аукціону зросла більш ніж у 10 разів - до 3722 тис. грн.  Це третя найбільша ціна оренди в Україні та перша у Львівській області.

«Це гарний і якісний об’єкт з точки зору орендних відносин. За час оренди інвестор може собі стабільно спроєктувати бізнес-план, план розвитку тощо. Також інвестор має право за зміни політики використання майна виконувати будь-які функціональні наповнення об’єкту, трансформувати в інші послуги, тобто немає прив’язки до конкретного виду діяльності», – розповів  начальник регіонального відділення Фонду державного майна України Владислав Калинець.

Орендну плату компанія сплачуватиме щомісяця, термін угоди – 5 років з можливим продовженням ще на 5.

Наразі компанія прораховує кількість необхідного персоналу, орієнтовно новий магазин зможе працевлаштувати до 30 людей.

«Приємно, що великі європейські компанії заходять на український ринок, зокрема в такий непростий час.  Але це гарна ознака, що ми рухаємось у правильному напрямку та створюємо прозорі умови для ведення бізнесу. І як приклад – це зростання ціни на аукціоні приміщення в аеропорту удесятеро», – наголосив зазначив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: