В Україну запустили рейси зі спальними місцями

авіа
Фото Avianews

Qatar Airways здійснюватиме рейси з Одеси в Доху.

Авіакомпанія Qatar Airways, яка отримала звання кращої авіакомпанії у 2021 році в рейтингах Skytrax і Airline Ratings виконала перший регулярний рейс до Одеси з Дохи.

Рейс був виконаний 9 грудня. Про це повідомляє Avianews.com.

Qatar Airways буде використовувати на маршруті Одеса-Доха середньомагістральні літаки Airbus A320 в компонуванні бізнес і економ-класів. Якщо лоукостери розміщують в таких літаках 180 місць, то в салоні Qatar Airways встановлені тільки 132 місця: 12 в бізнес-класі та 120 в економ-класі.

Таке компонування дозволило розмістити в бізнес-класі крісла, які розкладаються в горизонтальні ліжка. У польоті пасажири всіх класів зможуть безкоштовно використовувати розважальну систему.

Авіакомпанія літатиме в Одесу три рази на тиждень щовівторка, щочетверга та щосуботи. Вильоти з Дохи заплановані о 08.30, з Одеси - о 16.45. Такий розклад дозволяє стикувати нове напрямки в Досі з іншими рейсами Qatar Airways в міста Азії, Африки, Америки, Австралії та Близького Сходу.

У грудні 2020 року авіакомпанія Qatar Airways відновила польоти в Україну. З 16 грудня 2021 року авіакомпанія відновить докризову частоту польотів в українську столицю і літатиме в аеропорт Бориспіль 14 разів на тиждень.

Авіакомпанія отримала звання кращої у 2021 році та має рейтинг 5* за версією Skytrax. Також вона була визнана кращою у світі за версією Skytrax 2019.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: