Шість ідей подарунків на Миколая діткам, якщо батькам бракує ідей

IMG_1596-630x420

Знайома ситуація? Часу до дня святого Миколая залишилось обмаль, а подарунки ще не куплені.

Пропонуємо вам декілька ідей, що покласти малюкам під подушку, коли бракує ідей і не за «всі гроші», крім банальних лялечок і машинок.

Аксесуари для зимових атракцій

Поки в Україні сніжить, улюбленою розвагою діток є катання на санчах, ліплення снігової баби та гра в сніжки, ви можете подарувати малечі санки чи навіть сучасний снігокат (чукі-гек), сніжколіп.

Фото: pikwizard

Такі аксесуари можна придбати за привабливою ціною: санчата нині вартують від 300 гривень, а сніжколіпи —  від 15 гривень. Утім, емоції ваших діток точно не купиш ні за які гроші: повірте, такому подарункові малеча точно зрадіє, а батьки водночас можуть провести цілі вихідні із ними, насолоджуючись зимовим періодом у парку в місті чи навпроти дому.

Недорого можна придбати й теплі аксесуари для вдалої прогулянки: щоби малеча не змерзла, можна знайти рукавички із цікавими малюнками, кольорову шапку або яскраві шкарпетки, аби діткам навіть не хотілося знімати їх з себе.

Такі атрибути можна знайти від 200 гривень як у крамниця, так і в інтернет-магазинах. Шкарпетки — від 40 гривень.

Книжка під подушку

Малечу нині тяжко здивувати новомодними гаджетами, а от зацікавити чтивом — трохи важче. На щастя, сьогодні на прилавках книгарень можна знайти безліч книжечок для діток різного віку, від яких вони точно будуть у захваті. Водночас можна поєнати приємне з корисним: батьки із дітворою щовечора читатимуть нові історії, уявляючи, як у книзі розгортаються події.

Що обирати? Для наймолодших підійдуть книжки «у долоньку» з різноманітними кольоровими ілюстраціями. Сюди також належать смарт-книги — із першими словами, картинками та інтерактивними елементами.

Для трохи старших варто обирати, зважаючи на їхні вподобання, про тваринок, ляльок, машинки, фантастичних героїв чи розповіді про діток та їхні пригоди. Радимо купувати книжечки, зважаючи на святковий період — про зимові свята, традиції, віршиками, які можна цитувати.

Крім цього, до цього списку подарунків можна додати видання для творчості: витинанки, квести, цікавими завданнями.

Сьогодні у більшості книгарень діють передсвяткові знижки: вартість книжечок стартує від 30-40 гривень. Набори для творчості — від 60 гривень.

Настільна гра

Ваша дитина точно зрадіє настільній грі, особливо якщо ви оберете таку, в яку можна зіграти всією родиною.

Фото з відкритих джерел

Популярними є карткові ігри, а також славнозвісний твістер, монополія, із улюбленими героями мультфільмів чи казок, різноманітні навчальні формати, як-от «питання-відповіді» тощо. Для наймолодших це чудова нагода потренувати увагу та відчути азарт. Для підлітків підійде, наприклад, «Мафія».

Читайте також: Як святкувати День Святого Миколая? Традиції, цікаві факти та легенди

Такий подарунок обійдеться в середньому від 60-70 гривень.

Пазли та складанки

Чудовим подарунком стане набір пазлів чи складанки — це тренує дрібну моторику рук і увагу, а також є гарною альтернативою проведення часу із гаджетами.

Для зовсім маленьких можна обрати пазли із великими елементами. Вони коштують недорого, зате діткам подобається таким гратись. До речі, нині продають еконабори із дерева, які можна складати і розбирати скільки заманеться. Цей кольоровий подарунок можна брати у подорожі із дітками та під час далеких поїздок, аби не пакувати окремої валізи із іграшками в дорогу.

Ціна – від 50-60 гривень.

Набори для експериментів

Сьогодні дуже популярними є ігрові набори із кінетичного піску, діти можуть самотужки зробити слайм (продається окремим набором) чи відчути себе юним хіміком, фізиком чи робототехніком. Зазвичай, як хлопчики, так і дівчатка мріють відчути себе лікарями, ветеринарами або навіть полетіти в космос.

Girl in the foreground holding a flask with experimental substance, her little colleague working in the background

Окремо гарною покупкою стане набір тіста для ліплення, з якого можна створювати різноманітні прикраси, оздобу чи нові іграшки.

Придбати дрібні іграшки можна від 15 гривень, за набори доведеться віддати із гаманця від 200-300 гривень.

Солодощі

Жодне свято не обійдеться без смаколиків, щоправда, пропонуємо, крім фруктів, подарувати діткам корисні солодощі — сухофрукти, цукерки без цукру, пастилу чи фріпси.

Продають також цілі набори для приготування шоколаду чи цукерок: для дітей це буде цікавою розвагою.

Ласощі обійдуться орієнтовно в 150-200 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: