У Андрія Пальчевського буде власне ток-шоу за 12 мільйонів гривень

VIvnJIGFOV1qd9I9fHfnaHekfGIehBkVkVZvM895
Фото з відкритих джерел.

Державне підприємство «Мультимедійна платформа іномовлення України» (телеканали «Дом» та «UATV») має намір виділили понад 12 млн грн на створення соціального шоу «Про життя з Андрієм Пальчевським».

Про це йдеться на сайті «Прозорро», повідомляє Детектор медіа.

Компанія звертає увагу на те, що уся матеріально-технічна база телевізійного журналістського комплексу ДП «МПІУ» використовується для виробництва: «Новини України», «Офіційна розмова», «Неофіційна розмова», «Право на право». Тому були проведені творчі конкурси і визначені переможці. Серед них проєкт «Про життя з Андрієм Пальчевським».

Переможець тендеру ТОВ «Імаджинаріум», власником та керівником якого є Володимир Татаренко, власник компанії «Зе Медіа», яка проводила опитування Зеленського на місцевих виборах.

В описі тендерних умов йдеться про те, що шоу може стати головним проєктом на каналі: «Повертає віру у справедливість. Дуже необхідна програма, яка допоможе відкрити правду і знайти винних. Цікаве шоу, що може стати головним на нашому телеканалі. Такі ток-шоу необхідні, вони дають можливість побачити політичного діяча у дії».

Планується створити 60 випусків по 45 хвилин/випуск.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: