Врятували Вікторію разом: у Львові вдалося зібрати майже 50 мільйонів гривень для лікування дитини з СМА (відео)

bb585a0c3c352fb8fca6b57acc1cea69
Вікторія Полюга, фото з відкритих джерел

Маленька львів’янка Вікторія Полюга зараз у США, очікує на свій «найдорожчий укол у світі», який вилікує її від спінальної м’язової атрофії. Це фінал довгого та виснажливого шляху, бо на укол у Львові вдалося зібрати майже 50 мільйонів гривень. 

«Це родина з нашого мікрорайону, - розповідає волонтерка збору Наталія Гаврилів. - Для пересічної родини з мого мікрорайону, та й зрештою з будь-якого мікрорайону, з будь-якої країни це надзвичайно велика сума». 

«Вся ця історія - це суцільна магія, яку неможливо пояснити раціонально, аргументовано», - вважає волонтерка збору Світлана Крижанівська-Блінова. Про те, як усе місто й не лише воно об’єдналося заради шансу для маленької дівчинки, дивіться у нашому відео! Цей ролик - продовження інформаційного проєкту «Небайдужі». 

На Донеччині, у Маріуполі, вже кілька років діє ініціатива волонтерів “Марафон добра”. Небайдужі постійно збирають кошти для дітей, що потребують дорогого лікування. 

Інформаційний проєкт «Дивись.info» та «Новин Донбасу» реалізується в рамках Програми підтримки міжрегіональної співпраці «Змінимо країну разом», яка реалізується Асоціацією органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» та фінансується за кошти обласних бюджетів Львівської і Закарпатської областей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: