Залишились без автівок і товару: на Львівщині чоловіки намагались провезти сигарети до Польщі

265634429_657602972271430_373558611844305728_n

Сьогодні, 10 грудня, в пункті пропуску «Краківець-Корчова» львівські митники виявили два мікроавтобуси, «нашпиговані» сигаретами.

Про це повідомляє Львівська митниця.

Водії автомобілів - 30-річні мешканці Рівненщини, прямували до Республіки Польщі і для проходження митного контролю обрали смугу «зелений коридор».

Однак, працівники митниці запідозрили, що у транспортних засобах можуть бути приховані товари і скерували їх на сканування стаціонарною системою. Коли сканер підтвердив усі підозри, то митники, спільно з прикордонникам, виявили в спеціально облаштованих порожнинах кузова Mercedes-Benz Sprinter 1 тис. пачок сигарет і 1400 пачок у подібному сховищі Volkswagen Crafter. Усі тютюнові вироби - без марок акцизного збору України.

Співробітники Львівської митниці склали протоколи про порушення митних правил за ч. 1 ст. 483 (Переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю) Митного кодексу України. Сигарети та автомобілі, орієнтовною загальною вартістю близько півмільйона гривень, вилучено. Справи скерують до суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: