На Львівщині нетверезий водій тікав від поліції

увкаен
Фото: патрульна поліція

Вчора, близько 23-ї години, патрульні 2 батальйону здійснювали супровід негабаритного вантажу з населеного пункту Краковець.

Рухаючись в напрямку Львова з повороту на село Верещиця виїхав автомобіль ВАЗ 2104 і не надавав перевагу поліцейському автомобілю, який їхав з увімкненими червоними та синіми проблисковими маячками, повідомляють у патрульній поліції.

Поліцейські різко загальмували, відтак, вдалося уникнути зіткнення. Вони дали вказівку водієві зупинитися, однак він її проігнорував. Біля населеного пункту Новояворівськ втікач не впорався з керуванням і виїхав на бордюр. Чоловік вибіг з авто і спробував втекти пішки, однак не встиг.

У 46-річного мешканця Яворівського району виявили ознаки алкосп'яніння. Пристрій Drager показав результат 1,84 проміле.

На порушника склали протоколи: за ч.3 ст.122 (Ненадання переваги в русі поліції, що рухалася з увімкненими спеціальними світловими сигнальними пристроями), за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння), за ч.1 ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП. Також на нього винесли постанову за ч.1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП.

Загалом, цієї ночі патрульні склали 6 протоколів на водіїв, які керували транспортними засобами з ознаками сп'яніння.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: