На Львівщині затримали зловмисників під час крадіжки з автомобіля

кра
Фото: поліція

На парковці популярного серед водіїв придорожнього кафе зловмисники проникли у салон автомобіля «Шкода» та намагались викрасти гаманець з  грошима.

Правоохоронці перевіряють причетність затриманих до вчинення інших злочинів, за скоєне їм загрожує до шести років позбавлення волі, повідомляють у поліції.

10 грудня близько 15.30 на парковці одного з кафе, розташованого на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Хватів Золочівського району, оперативники кримінальної поліції відділення поліції №1 Золочівського районного відділу поліції під час відпрацювання території обслуговування помітили підозрілих чоловіків.

Відсканувавши центральний замок, вони проникли в автомобіль «Шкода Рапід» з київськими номерними знаками та намагались викрасти з салону гаманець з грошима.

Поліцейські затримали зловмисників в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили у них речові докази – обладнання, використане для вчинення крадіжки, гаманець власника «Шкоди» та інші.

Особи зловмисників встановлені – ними виявились 46-річний житель міста Буськ та 42-річний іноземець, який проживає у Миколаївській області. Невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Також вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.15 ч.3 ст.185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває, правоохоронці перевіряють причетність затриманих до вчинення інших злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: