Серед дітей у Львові проведуть традиційний конкурс малюнків до Дня святого Миколая

конкурс малюнків

Дітей запрошують до участі в конкурсі до Дня святого Миколая.

Відділ промоції Львівської міської ради проводиться дитячий конкурс«Добро робити легко! Щоб я попросив (-ла) у Св. Миколая для рідного Львова». Творчий дітей Львівської МТГ віком до 10 років запрошують взяти участь у конкурсі малюнків.

Основні вимоги конкурсу:

• Це одноосібна чи колективна робота з батьками, де креативність та творчі здібності вітаються.

• До участі у конкурсі приймаються творчі роботи (малюнок, розмальована листівка), презентація, які висвітлені у мережі Facebook якісним фото.

• Вік учасників - до 10 років включно.

• Творчість повинна відповідати наступним критеріям:

відображення та візуалізація дитячих прохань, мрій, бажань чи фантазій, які б вони хотіли попросити у Святого Миколая для рідного Львова;
індивідуальна чи колективна праця з батьками;
• Робота має бути розміщена на особистій сторінці дитини чи одного із батьків у Facebook із відміткою Відділ промоції міста Львова до 21.12.2021 року, включно. У тексті публікації, для ідентифікації участі у конкурсі,  потрібно поставити хештеги #ДоброРобитиЛегко, #Львів_Миколай_онлайн_2021, вказати прізвище, ім'я та вік дитини, яка представила свою роботу, місце навчання та контактний телефон (персональні дані можна надсилати у приватні повідомлення Відділу). Публікація має бути публічною. Посилання на роботу потрібно скопіювати і розмістити у коментарях під новиною про конкурс.

Оцінювання відбуватиметься двома способами:

-  усі учасники соціальної мережі Facebook, які віддаватимуть свої голоси шляхом вподобання виконаної роботи, яка опублікована на особистій сторінці учасника у Facebook, від моменту її оприлюднення до 21.12.2021 року, включно.

- конкурсна комісія із працівників Львівської міської ради, яка визначить 3-ох переможців (по одному - з кожної вікової категорії):

  • Перша вікова категорія (до 3 років)
  • Друга вікова категорія (від 4 до 6 років)
  • Третя вікова категорія (від 7 до 10 років)

Результати кращої творчої роботи, яка набере найбільше вподобань у Facebook, та тих робіт, які потраплять у одну із 3-ох номінацій, будуть оголошені на сторінці Відділ промоції міста Львова о 15:00 год 24.12.2021 року та нагороджені заохочувальними призами.

«Усі учасники конкурсу залишаться задоволені та отримають заохочувальні подаруночки», – зазначила керівниця управління зовнішніх зв'язків і промоції Тетяна Хабібрахманова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: