Е-квиток: у Львові думають, як видавати пільгові транспортні картки школярам

267684508_426475885810378_1561388887121968099_n
Фото: ЛеоКарт

У Львові почали видавати пільгові транспортні картки й студентам.

На сторінці ЛеоКарт повідомили, що першу студентську транспортну картку видали Святославові Виннику, який навчається у музичній академії імені М. В. Лисенка.

«Святослав, записавшись вчора зранку до електронної черги на виготовлення транспортної картки, вже в другій половині дня зміг її отримати. Друк документу зайняв близько 15 хвилин», - йдеться в повідомленні.

Там також нагадують: передбачено способи подачі документів для отримання транспортної картки ЛеоКАрт для учнів та студентів, які згідно Законів України, мають право на 100% пільгу в громадському транспорті:

  • Через Центр обслуговування пасажирів, зателефонувавши на гарячу лінію для запису до електронної черги за номером телефону: 0 800 303 007 ;
  • Через Особистий кабінет мешканця;
    Перелік цих категорій:
    -діти з багатодітних сімей
    -дитина з інвалідністю
    -діти-сироти
    -діти позбавлені батьківського піклування
    -діти з інвалідністю внаслідок Чорнобильської катастрофи
    -особа з інвалідністю по зору або з ураженням ОРА
    -неповнолітні діти, або повнолітні діти - особи з інвалідністю з дитинства, в яких один із батьків загинув (пропав безвісти) під час проходження військової служби.

А також способи подачі документів для всіх інших учнів та студентів:

  • Через Центр обслуговування пасажирів, зателефонувавши на гарячу лінію для запису до електронної черги за номером телефону: 0 800 303 007;
  • Через Особистий кабінет мешканця;
  • Через навчальний заклад (в кожному навчальному закладі буде закріплена відповідальна особа, яка формуватиме списки учнів чи студентів, та надаватиме їх ЛКП «Львівавтодор»);

Нині здійснити подачу документів, щоб отримати пільгову транспортну картку ЛеоКарт можна лише за допомогою першого способу.

Оскільки, Управління інформаційних технологій ЛМР проводить модернізацію сайту Особистого кабінету мешканця, а також узгоджується процедура співпраці з навчальними закладами.Тому, невдовзі можна буде скористатись і наступними двома способами.

Також, всі студенти та учні( крім вищезазначених категорій) можуть відразу в Центрі обслуговування пасажирів сплатити вартість транспортної картки.
Надаємо посилання на рішення виконавчого комітету ЛМР
№ 1009 від 19 листопада цього року щодо затвердження вартості транспортних карт ЛеоКарт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: