Українець, який став найкращим іноземним студентом Королівської Академії Сухопутних військ у Великій Британії, прибув до Львова

меч
фото: фб Павла Ткачука

Хлопець зауважив, що саме знання й навички, отримані ним під час навчання у Національній академії, стали запорукою його успіху у Великобританії.

«Сьогодні із задоволенням привітав і потиснув руку курсанту Національної академії сухопутних військ Павлу Лейсі, який днями був визнаний кращим іноземним кадетом Британської Королівської військової академії в Сандгерсті»,- написав начальник  Національної академії сухопутних військ Павло Ткачук у фейсбуці.

За рік підготовки в елітному військовому навчальному закладі курсант Лейсі здобув багато нових знань та цікавого досвіду. Однак, Павло зауважив, що саме знання й навички, отримані ним під час навчання у Національній академії, стали запорукою його успіху у Великобританії.

«Переконаний, що вони стануть у нагоді й для сьогоднішніх курсантів та науково-педагогічних працівників нашого вишу»,- зазначив Павло Ткачук.

Як повідомлялось раніше, уродженець Шостки, Павло Лейсі, став найкращим іноземним студентом Королівської Академії Сухопутних військ Сандгерст (Велика Британія) та отримав особливу відзнаку – Міжнародний Меч. ​ ​

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: