Цими вихідними запрошують на екскурсії Львовом за акційною ціною

IMG_7304-696x464-696x464
фото з архіву редакції.

Цими вихідними у Львові проведуть акції, у межах якої відвідувачі зможуть сходити у заклади культури за акційною ціною.

Про це розповіли у Львівському туристичному офісі.

«День народження #ДляСвоїх – акція, у межах якої можна буде відвідати екскурсії та заклади культури за акційною ціною. Акція триватиме впродовж 18-19 грудня і проводитиметься вже вдруге», - йдеться в повідомленні.

Цьогоріч акція передбачає наступне: за одну проплачену одиницю послуги людина отримує ще одну. Тобто кожен учасник, оплативши послугу, може безкоштовно провести з собою ще одну людину. В програмі є і музеї, які пропонують акційні ціни за вхід та екскурсії експозиціями. До заходу долучились й екскурсоводи, які пропонують різноманітні екскурсії.

За словами організаторів, така акція – це своєрідні підсумки року, а також підтримка гідів та музеїв, діяльність яких була частково обмежена у зв'язку з посиленням карантину.

Важливою складовою є залученість до неї мешканців та гостей міста, адже такі заходи дають їм можливість більше дізнатися про Львів і людей, пов'язаних з ним.

Програма акції та умови участі доступні за цим посиланням. Попередня реєстрація на всі екскурсійні заходи – обов’язкова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: