У Львові 23-річний чоловік під наркотиками хотів зарізати свою співмешканку (фото)

269200175_2829386800696407_1209649767619233393_n
Фото з місця події

У Львові врятували молоду дівчину, яка мешкала у орендованому помешканні зі своїм бойфрендом. 

У Львові врятували молоду дівчину, яка мешкала у орендованому помешканні зі своїм бойфрендом.

Патрульних серед ночі викликали сусіди через крики у одній із квартир, з'ясувалось, що 23-річну жінку хотів убити ножем її співмешканець-одноліток, який до того ж вживає наркотики.

«Сьогодні, близько 1-ї години ночі патрульні 4 батальйону отримали виклик на вулицю Комарова. Зі слів заявників, у будинку відбувається конфлікт.
Коли поліцейські приїхали на місце події, то почули жіночі крики про допомогу. Вони вирахували, що вони лунають з квартири на першому поверсі.
Жінка просила не вбивати її і благала порятунку. На вікнах помешкання були грати, двері зачинені. Патрульні з'ясували, що квартиру орендують і негайно знайшли власника та попросили приїхати на місце. Також, туди скерували підрозділ ДСНС», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські побачили через вікно, що чоловік б'є жінку. Вони дали йому вказівку припинити протиправні дії. Потерпілій вдалося вирватися і відчинити двері та вибігти до патрульних.

У жінки на руках були рани від укусів, розбите обличчя та інші ушкодження. 23-річна потерпіла розповіла, що вона змогла вибити у її співмешканця ніж, з яким він на неї накинувся. Жінку шпиталізували до медичного закладу.

Патрульні затримали 23-річного мешканця цієї квартири. У кімнатах все було розкидано і в плямах бурого кольору.

Поліцейські виявили два згортки в ізоляційній стрічці та вагу із залишками порошкоподібної речовини. В другій кімнаті на підлозі ле

жав пакетик з кристалічною речовиною світло-бордового кольору.
Чоловік поводився неадекватно і в нього різко змінювався настрій. Він зізнався, що вживає наркотики. Його ушпиталили до спеціального медичного закладу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: