Автобуси, трамваї та тролейбуси відновлюють звичні маршрути по Львову

маршрутка

На вулицю Степана Бандери у Львові повертається громадський транспорт, який не курсував через реконструкцію.

Про це повідомили в управлінні транспорту міськради.

Завтра, 18 грудня, з другої половини дня дорогу відкриють для руху транспорту. Відтак, за своїми звичними маршрутами курсуватиме і громадський транспорт.

Зі слів начальника управління Ореста Олеськіва, відновлять рух за своїми маршрутами міські автобуси №№ 7, 15, 33, 38, 41 та 43.

А у неділю, 19 грудня, буде відновлено регулярний рух за затвердженими маршрутами трамваїв №№ 1, 4, 9 та тролейбусів №№ 22, 29, 30.

«Якщо ускладнюватимуться погодні умови, то ми вже завтра у другій половині дня пустимо кілька трамваїв, щоб не допустити замерзання колії. А також, щоб не допустити паркування на коліях на вулицях Бандери, Русових та Київській. Аби люди вже звертали увагу і розуміли, що тут відновлено рух», - розповів в.о.директора ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Ковалів.

Нагадаємо, електротранспорт курсуватиме так:

  • Трамвайний маршрут № 1 — «Залізничний вокзал – вул. Ст. Бандери – вул. Дорошенка - вул. Підвальна - Погулянка». На маршруті планується до випуску 7 трамвайних вагонів, з орієнтовним інтервалом (час пік у будні дні) 11-12 хвилин.
  • Трамвайний маршрут № 4 — «Залізничний вокзал – вул. Ст. Бандери - вул. Київська – вул. Вітовського - вул. Стуса – вул. Вернадського». На маршруті планується до випуску 11 трамвайних вагонів, з орієнтовним інтервалом (час пік у будні дні) 9 хвилин.
  • Трамвайний маршрут № 9 — «Залізничний вокзал – вул. Ст. Бандери – вул. Київська – вул. Вітовського – вул. Ів. Франка – вул. Підвальна – вул. Миколайчука». На маршруті планується до випуску 8 трамвайних вагонів, з орієнтовним інтервалом (час пік у будні дні) 11 хвилин.
  • Тролейбусний маршрут № 22 — «Університет – вул. Ст. Бандери – вул. Героїв УПА – вул. Кульпарківська – вул. Наукова – Автовокзал». На маршруті планується до випуску 12 тролейбусів, з орієнтовним інтервалом (час пік у будні дні) 8-10 хвилин.
  • Тролейбусний маршрут № 29 — «Університет – вул. Ст. Бандери – вул. Героїв УПА – вул. Любінська – Аеропорт». На маршруті планується до випуску 9 тролейбусів, з орієнтовним інтервалом (час пік у будні дні) 7-8 хвилин.
  • Тролейбусний маршрут № 30 — Університет – вул. Ст. Бандери – вул. Героїв УПА – вул. Кульпарківська – вул. Виговського – вул. Ряшівська». На маршруті планується до випуску 5 тролейбусів, з орієнтовним інтервалом (час пік у будні дні) 15 хвилин.

Нагадуємо, улицю Бандери, яку почали реконструювати торік у вересні, відкриють для проїзду 18 грудня орєнтовно о 15.00 години.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: