На Сихові зведуть багатофункціональну будівлю з медіатекою

25 ТзОВ Львівська інвестиційна компанія та ТзОВ Околиця_Зелена, 267.10

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво багатофункціональної будівлі на вулиці Зеленій.

Зокрема, виконком видав ТзОВ «Львівська інвестиційна компанія» та ТзОВ «Околиця» містобудівні умови та обмеження на будівництво багатофункціональної будівлі з вбудованими приміщеннями громадського призначення та житловими одиницями у верхніх поверхах зі знесенням існуючої будівлі на вул. Зеленій, 267.

Йдеться про 10-поверхову будівлю з підземним та наземним паркінгами. Вона буде споруджена на території, де зараз знаходиться занедбана будівля магазину, яку планують знести.

«Детальний план цієї території пройшов громадські слухання. Проєкт будівлі двічі розглядався на засіданні містобудівної ради. Всі зауваження, які пролунали під час першого засідання, були враховані та виправлені, зокрема додано підземний паркінг. Також управління культури надало своє бачення: яких об’єктів соціальної структури бракує в цьому мікрорайоні. Відтак, 200 квадратних метрів у майбутньому будинку буде безкоштовно передано місту під облаштування медіатеки. Відповідний гарантійний лист було надано виконкому», – розповів керівник ТзОВ «Львівська інвестиційна компанія», депутат ЛМР Назарій Бербека.

Площа земельної ділянки – 0,2807 га. Вона призначена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Гранична висота споруди визначена на рівні  33,55 м. Максимальний відсоток забудови земельної ділянки – 39,22%.

Володимир ГАЛЕЧИК

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: