Забавки щасливих людей: у Львові з'явилась незвична крамниця іграшок

268031037_10160185052788311_3118349675966536177_n

Нещодавно у центрі Львова відкрилась нова іграшкова крамниця «Telesyk Airlines», раніше це був бренд дитячого одягу в «Авіація Галичини», а тепер цілий іграшковий світ.

Нещодавно у центрі Львова з'явилась незвична іграшкова крамниця «Telesyk Airlines», раніше це був бренд дитячого одягу в «Авіація Галичини», а тепер цілий іграшковий світ. Проєкт реалізувала команда бренду Авіація Галичини.

Тарас Маселко прессекретар холдингу «!Fest» розповів ІА Дивись.info про проєкт.

«Цей проєкт відрізняється від того, що зараз є на ринку Львова, України. Коли ми говоримо про магазини іграшок, це часто просто полиці зі запакованими забавками, а тут ми вирішили створити простір, де люди зможуть не лише подивитись, але й погратися. Також ми хочемо стати хорошим порадником у виборі іграшок. Є іграшки, які мають за собою величезну круту історію», – розповідає Маселко.

«Монополія», або машинки Matchbox - з’явились всередині минулого століття і за ними стоїть цікава історія. «Монополія» за роки існування стала найбільш популярною настільною грою у світі. Йо-йо по своїй суті є іграшкою ще з дохристиянського періоду. Настільну гру «Суперфермер» створили науковці, які хотіли пояснити дітям певні базові речі. Створення машинок Matchbox — це окрема історія, коли дитина прийшла до тата і попросила зробити іграшку розміром з сірникову коробку, бо у школі не дозволяли приносити більшу, звідси і назва. Ігри stem – це окрема категорія, тут і дітям, і дорослим буде чому подивуватись.

«Також у нас є іграшки українського бренду, який підкорив весь світ і продається в понад 50 країнах світу, на жаль, у нас не всі про них знають і про те, що ці іграшки вже є на полицях світових іграшкових магазинів.

Суть проєкту у тому, щоб створити простір, де би було цікаво та захопливо, де б і батьки, і діти могли розважитись. Також ми стараємось брати тільки ті іграшки, якими ми самі можемо гратись, ті які захоплюють і ті, про які можна сказати, що ми рекомендуємо це», – говорить Тарас Маселко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: