У Львові погодили проєкт бюджету розвитку на наступний рік

1U5A9630

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив розподіл коштів бюджету розвитку Львівської МТГ на 2022 рік.

Як пояснила директорка департаменту економічного розвитку ЛМР Ірина Кулинич, до розподілу пропонують 1 млрд 496 млн грн. З них 90% пропозицій – це перехідні об’єкти, які необхідно продовжити і завершити наступного року.

«Беручи до уваги проголосовану вчора ухвалу сесії Львівської міської ради про бюджет на 2022 рік, а також враховуючи вже передбачені зміни і детально опрацювавши пропозиції головних розпорядників коштів, пропонуємо схвалити бюджет розвитку у сумі 1 млрд 496 млн грн. З них більш ніж 90% коштів будуть спрямовані на перехідні об’єкти, які будемо продовжувати і завершувати наступного року. Також ми підрахували, що майже 40% запропонованого розподілу коштів – це будуть бюджетні призначення по гуманітарному блоку і по громадському бюджету. Відзначу, що ми врахували всі пропозиції, які є щодо реконструкції найбільших об’єктів, врахували виділення 50 млн грн на розвиток інфраструктури району вул. Під Голоском, враховані пропозиції і передбачено кошти на ремонти у населених пунктах, які увійшли до Львівської громади, і врахували, щоправда не повною мірою, співфінансування по всіх наших міжнародних інвестиційних проектах», - розповіла Ірина Кулинич

Вона додала, що впродовж року бюджет розвитку буде допрацьовуватися і в нього вноситимуть зміни.

«Нам треба ставити крапку по всіх перехідних об’єктах та брати в роботу об’єкти у тих районах, які зараз цього найбільше потребують. Так, по дорожній інфраструктурі – це район вул. Щурата, район вул. Під Голоском, Мазепи, Грінченка, Миколайчука. Важливо швидко розпочинати тендерні процедури і роботу», - заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

Відтак завтра заплановані громадські обговорення пропозицій виконавчого комітету щодо бюджету розвитку, а в четвер проєкт винесуть на розгляд депутатів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: