У Львові у лікарні швидкої медичної допомоги відкрили оновлене терапевтичне відділення

ліж
фото ЛМР

У міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги Першого територіального медичного об’єднання Львова, що на вул. Миколайчука, відкрили капітально відремонтоване терапевтичне відділення та окремі блоки відділення гінекології та патології вагітності і відділення урології.

Ремонти із заміною меблів та оснащення тривали півроку. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Як зазначив в. о. генерального директора Першого територіального медичного об’єднання Львова Олег Самчук, відремонтовані відділення мають дуже гарні умови для перебування пацієнтів.

«Сьогодні відкрили повністю оновлене терапевтичне відділення. У кожному крилі перебуває по 50-60 людей. Відділення – з комфортними ліжками, матрацами, тумбочками. Це дуже гарні умови для перебування пацієнтів.

Терапія вже має підрозділи: відкрито ендокринологічний, гастроентерологічний та пульмонологічний підрозділи, тобто кожен пацієнт з різними захворюваннями має свого спеціаліста, який його лікує.

Також відкрилось крило з трьома операційними урології. Відкрилось частина гінекологічного відділення. Отже, пацієнти матимуть кращу якість обслуговування», - розповів Олег Самчук.

За його словами, в оновлення лікарні інвестовано багато бюджетних коштів, також долучилися меценати.

«Багато грантів виграно для допомоги лікарні. Заклад розвивається. За 1 рік і 4 місяці в лікарню долучилось близько 1400 нових людей з різних куточків України, щоб розвивати і зробити цей заклад і медицину сучаснішою».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: