У Львові затримали 50-річного киянина, що домагався до школярки

зображення_viber_2021-12-21_20-48-11-975
Фото поліції

У Львові розшукали підозрюваного у спробі розбестити другокласницю у туалеті школи.

Нагадуємо, стало відомо, що невідомий у жіночому одязі пробрався у школу №43 Львова, що на вулиці Масарика, 9, коли не було охоронця під час уроків. Він зайшов до туалету, де чіплявся до семирічної школярки, мовляв, чоловік є медсестрою. Згодом у міськраді повідомили, що, ймовірно, той самий чоловік, навідувався до школи й на Сихові.

«Проведеними заходами правоохоронці встановили особу зловмисника, 50-річного мешканця Києва та розшукали його», - повідомили в поліції надвечір 21 грудня.

Він затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі слідчі за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлять розшуканому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: