На розвиток освіти Львівщини виділили 37 мільйонів гривень

harakteristika_na_uchnya_1_klasu_yak_napisati_harakteristiku_na_uchnya_pochatkovoyi_shkoli_904_1504534868_613x408.08285714286_3_0

Депутати обласної ради погодили зміни до обласної Програми розвитку освіти. У 2022 році фінансування програми становитиме  37 млн грн.

Депутати обласної ради погодили зміни до обласної Програми розвитку освіти. 2022 року фінансування програми становитиме 37 млн грн.

Як пояснив директор департаменту освіти облдержадміністрації Олег Паска, у програмі на наступний рік основний акцент ставиться саме на зміст освіти.

«Додано кошти на проведення конкурсів та преміювання для вчителів, на інноваційний розвиток та програми. В планах також створення професійних академічних ліцеїв. На сьогодні формується мережа, зараз ми очікуємо пропозицій від профільної комісії і будемо над цим працювати впродовж року. Значна увага буде приділена створенню навчально-практичних центрів при закладах професійно-технічної освіти, оскільки на це у 2022 році ми очікуємо державну субвенцію в сумі понад 20 млн грн, тому ми закладаємо також в обласному бюджеті гроші на співфінансування», - розповів Олег Паска.

За його словами, в наступному році також очікується закупівля 30 «Школяриків» для громад області. На придбання та облаштування системи трекінгу руху шкільних автобусів передбачено 3 млн грн.

Ще 2 млн грн закладено в програмі на проведення аудиту закладів та установ освіти  обласного підпорядкування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: