Таїланд обмежив в'їзд для туристів

тай
фото з відкритих джерел

Тепер іноземці зможуть потрапити тільки в одну провінцію Таїланду Пхукет, за умови наявності сертифіката вакцинації або довідки про одужання.

Як повідомляє avianews.com, тепер іноземні туристи можуть подати заявку тільки на відвідування однієї провінції Таїланду Пхукет за програмою «Пісочниця». До цього в програмі брали участь 17 тайських провінцій, а з 63 країн в'їзд був дозволений тільки з тестом.

Щоб потрапити в Пхукет з 22 грудня, перед поїздкою потрібно буде забронювати на 7 днів готель з особливим рівнем безпеки класу Sha++, оформити страховку з покриттям не менше 50 тисяч доларів і купити авіаквитки в Таїланд і назад.

Ще однією обов'язковою умовою відвідування Таїланду стане наявність сертифікату про повну вакцинацію від коронавірусу або довідки про те, що ви нещодавно перехворіли на COVID-19. При цьому всі туристи додатково повинні будуть пройти три ПЛР-тести: один перед вильотом, другий по прильоту і третій на 5-6 й день перебування.

Перші 7 днів турист може проживати тільки в одному готелі, який вказав в анкеті, але зможе вільно переміщатися по провінції. Через тиждень, якщо третій тест підтвердить відсутність COVID-19, мандрівник зможе виїхати в інші провінції Таїланду.

Крім того, згідно з новими правилами туристи повинні летіти з-за кордону прямо в Пхукет без транзиту через інші тайські провінції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: