До ліцею на Новому Львові добудують корпус

новий корпус ліцею 80

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив надання управлінню освіти функції замовника на реконструкцію з добудовою нового навчального корпусу ліцею № 80, що знаходиться на вул. Героїв Крут, 27.

Передбачається, що новий корпус збудують за кошти приватного забудовника і потім передадуть на баланс міста.

«Це хороший приклад синергії між міською радою і будівельним бізнесом та можливість добре розвинути соціальну інфраструктуру цього району. Ми отримали звернення від однієї з будівельних компаній про те, що вони готові долучитись до розбудови школи на Новому Львові. Йдеться про добудову з ремонтом, загалом 6500 кв. м. Забудовник за свої кошти все проєктує та збудує. До проєктування буде залучено якісну архітектурну фірму, після чого будуть шукатись найкращі рішення для реалізації проєкту», – розповів заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач.

«Новий корпус фактично вирішить питання з початковою школою на 500 дітей, яка на сьогодні знаходиться в приміщенні садка на вулиці Мишуги. Після переведення початкової школи в новий корпус, у вивільненому приміщенні можна буде додатково відкрити 8 повноцінних груп в садку на 160 дітей», – додав директор департаменту гуманітарної політики ЛМР Євген Бойко.

Натомість міський голова Львова Андрій Садовий дав доручення поспілкуватись із забудовником щодо можливості будівництва басейну у цьому приміщенні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: