Топ фільмів про подорожі, після яких самому захочеться відправитись у мандрівку

392318_1
Фото ілюстративне\з відкритих джерел.

Подорожі – найкращий спосіб, щоб позбутися зайвих думок та розвантажитись після важких робочих буднів, але якщо на таке немає часу, то завжди можна зручно вмоститись на диван та переглянути фільми про мандрівки.

ІА Дививсь.info підготувала підбірку фільмів про подорожі, після яких самому захочеться відправитись по світу.

«Листи до Джульєтти»

Верона – місто кохання, батьківщина Ромео і Джульєтти – назавжди змінює життя тих, хто ступає на його вулиці. Молода американка Софія опиняється у Вероні в групі волонтерів, що відповідають на листи, адресовані Джульєтті. Одного разу до неї в руки потрапляє загублений на початку 60-х лист, в якому якась Клер Сміф пише про свою божевільну любов. Розчулена Софія розшукує літню англійку і надихає її приїхати в Італію на пошуки давно втраченого коханого.

Кадр з фільму.

«Тепер я йду у дику далечінь»

Крістофер народився і виріс у досить благополучній родині, тому у нього було все, чого він потребував, а його майбутнє було передбачене. Однак подорослішавши, він відмовився йти за наміченим курсом. Крістофер зрікся всіх матеріальних цінностей і перерахувавши всі свої гроші на благодійність, починає мандрувати по світу. Протягом декількох років, під чужим ім'ям, він подорожує по Мексиці і США, перебиваючись різного роду підробітками і врешті-решт, опиняється на Алясці.

Кадр з фільму.

«Щоденники мотоцикліста»

Дія фільму відбувається 1952 року. 23-річний Ернесто Гевара разом з другом Альберто Гранадо вирушає у подорож Південною Америкою на мотоциклі. Їх мета розважитися і побачити нові місця, а потім попрацювати у Перу. Проїхавши понад 8000 км, хлопці дізнаються багато нового про свій рідний континент, його природу і людей. Від побаченого змінюються їх уявлення про життя.

Кадр з фільму.

«Проста історія»

Сімдесятитрирічний Елвін Стрейт, доживає останні роки разом з недоумкуватою донькою в тихому провінційному містечку, відправляється в дорогу, щоб побачитися зі своїм старшим братом Лайлом, який пережив серцевий напад. Елвін через те, що не може водити машину, купляє газонокосарку і на ній відправляється в дорогу через два штати.

Кадр з фільму.

«Подорож Гектора в пошуках щастя»

Гектор - трохи ексцентричний, але жахливо привабливий лондонський психіатр - перебуває в стані кризи, викликаної тим, що його пацієнти не стають щасливішими, незважаючи на всі його зусилля. І одного разу Гектор вирішується особисто відправитися в подорож по всьому світу, щоб дізнатися, чи існує щастя взагалі і, що ще важливіше, чи існує воно для нього самого.

Кадр з фільму.

«І все освітилося»

У фільмі розповідається історія про молодого єврейського хлопця Джонатана, дідусь якого емігрував до США з України під час Другої Світової війни. Дивом залишившись в живих, дідусь все життя зберігав спогад про українську дівчину Августину, яка врятувала його від смерті в ті страшні роки. І ось уже дорослий онук, поховавши своїх старих, вирушає до України, щоб розшукати рятівницю.

Кадр з фільму.

«Кон-Тікі»

Ви могли б уявити себе одним з шести сміливців, що зважилися переплисти Тихий океан на плоту, зробленому з 9 брусів, довжина найдовшого з яких не перевищує 14 метрів? В основі цієї захоплюючої картини реальна подорож видатного дослідника і антрополога Тура Хейєрдала, що зважився в 1947 році разом зі своєю командою пройти шлях, наповнений ризиком і хвилюючими кров подробицями.

Кадр з фільму.

«Гори» (2017)

Гори – споконвіку, саме вони вважалися найкрасивішим творінням природи. Високі і ставні, вони так і вабили людину на свої вершини. Чим складніша гора, тим сильніше бажання людини її підкорити. Здається, що так було завжди, люди підкорювали вершини, і ставили для себе все нові цілі. На даний момент на світі немає такої вершини, яка не піддалася б людині. Люди навіть підкорили найвищу гору на планеті-знаменитий Еверест.

Кадр з фільму.

«Шлях» (2010)

Доктор Том Ейвері в глибокій тузі приїжджає з Америки до Франції забрати останки загиблого сина. Хлопець під час шторму загинув на самому початку паломницького шляху Святого Якова, тому батько вирішує пройти його замість сина. Стомлений думкою про те, що між ними так довго не було взаєморозуміння, залишивши за спиною своє благополучне каліфорнійське життя, Том відправляється в дорогу, зустрічаючи чимало цікавих людей. З собою він бере спорядження сина і його прах.

Кадр з фільму.

«Таємне життя Волтера Мітті»

Волтер Мітті - співробітник фотослужби журналу Life , якому загрожує реорганізація в онлайн і скорочення співробітників. Знаменитий фотограф Шон О`Коннел надсилає плівку, один з кадрів повинен піти на обкладинку останнього паперового номера журналу. Проте саме цей кадр загадковим чином зникає. Тоді скромний і непомітний фоторедактор Мітті відправляється у подорож на край світу на пошуки загубленого негативу.

Кадр з фільму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: