Завтра у Львові збиратимуть кошти для хворих на лейкемію дітей

max-20151013104107635-001
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

26 грудня 2021 року у храмі Святого Лазаря (м. Львів, вулиця Коперника 27) Благодійний фонд "Порятунок дитини з лейкемією" разом із ДХШ "Дударик" ім. М. Кацала проведуть благодійні заходи

, кошти від яких відтак передадуть для лікування онкохворих дітей у відділення гематології та інтенсивної терапії Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру.

Про це повідомляє "Еспресо.Захід".

О 13.00 год розпочнеться  благодійний ярмарок, на якому львів’яни зможуть придбати художні  вироби, виготовлені благодійниками, друзями фонду та дітками хворими на ДЦП.

Це і смачна випічка, і новорічні сувеніри, і атрибути національної  символіки від народних умільців, а також канцтовари та іграшки, надані спонсорами фонду.

О 15.00 розпочнеться святкове різдв'яно-новорічне дійство – концерт "Діти дітям", в якому візьмуть участь юні  зірки-музиканти  із  українських мистецьких шкіл, коледжів, гостей з-за кордону.

Це дійство прикрасять малюнками пацієнтів, які проходять курс  інтенсивної  терапії у медичному центрі.

Захід можна відвідати "на живо"  і долучитися до  онлайн-трансляції.

Довідка.

Щороку у світі катастрофічно зростає загальна  кількість онкохворих пацієнтів  і зокрема -дітей. Із  10 тисяч одна-дві дитини мають злоякісні утворення.

З них 30- 35 відсотків – пацієнти  із різними формами хвороб крові - лейкемією. Найуспішніше наразі лікують гостру лімфобластну лейкемію (82-90 відсотки таких онкопацієнтів повністю  одужують).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: