У промзоні «Сигнівка» продали земельну ділянку за понад 17 мільйонів гривень

Сигнівка
Візуалізація: ЛМР

Сьогодні, 28 грудня, в онлайн-форматі на платформі Prozorro.Продажі відбулись земельні торги у формі аукціону, на яких місто продало 2,7 га землі у промзоні «Сигнівка» за понад 17 млн грн.

«Австрійська фірма купила у Сигнівці землю за понад 17 млн грн. Такими є результати останніх у цьому році земельних торгів, на яких місто продало 2,7 га землі у промзоні «Сигнівка», повідомили в пресслужбі львівської мерії.

Ділянку, яка призначена під промисловість, купило ТОВ «ХІРШ ПОРОЦЕЛЛЬ». Ця фірма спеціалізується на виробництві пластмаси й електричного устаткування. Її основний офіс розташований на Закарпатті, а бенефіціар – із Відня. За результатами земельних торгів бюджет міста поповнився на 17 млн 300 тис. грн.

Цьогоріч у Сигнівці вперше продали земельну ділянку, і вперше за новими правилами – у форматі електронних торгів. Торік у цій промзоні місто продало 4 ділянки на майже 170 млн грн. Ця промзона має якісну інфраструктуру та необхідні умови для успішного ведення бізнесу. Тут є водопостачання, газопостачання, електропостачання, потужність якого планують невдовзі ще збільшити.

Загалом у 2021 році відбулося 5 земельних аукціонів, завдяки яким бюджет міста поповнився на загальну суму – майже 137 млн 444 тис. грн», - інформують у департаменті містобудування.

Нагадаємо, 13 грудня, у мерії відбулось підписання меморандуму щодо співпраці у побудові в Україні прозорої та ефективної системи реалізації та оренди майна та земельних ділянок між містом та державним підприємством «Prozorro. Продажі».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: