Львівському обласному будинку дитини №1 виповнилося 100 років

5e8bc89cc1f54298a3df55467c4b66e1

29 грудня у комунальному закладі Львівської обласної ради «Будинок дитини №1 для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки» відбулися урочисті заходи з нагоди століття закладу.

29 грудня у комунальному закладі Львівської обласної ради «Будинок дитини №1 для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки» відбулися урочисті заходи з нагоди століття закладу.

Педагогічний колектив привітали представники влади, волонтери, духівництво, повідомляє ЛОР.

Священнослужителі відправили подячний молебень та освятили відремонтоване приміщення для дітей з інвалідністю у будинку дитини. Гості також переглянули презентацію історії закладу «100 років – 100 сердець», а також щирими аплодисментами подякували вихованцям закладу після перегляду святкового концерту.

Голова комісії з питань соціального захисту, прав дітей, людини та учасників бойових дій Микола Іщук вручив працівникам комунального закладу відзнаки Львівської обласної ради та подякував колективу за віддану роботу.

«Частина серця кожного із вас справді належить цим малюкам. Усім відомо, наскільки відповідальною і турботливою є ваша праця, скільки зусиль вимагає виховання малюків. Кожен із вас на своєму місці творить майбутнє. Нехай попереду у  цього колективу буде багато світлих років, а в дітей щаслива доля.  Ви є прикладом жертовності для всього суспільства. Шануємо вас і дякуємо колективу поважного столітнього закладу в якому надають медичну та соціальну допомогу дітям», - наголосив Микола Іщук

Директор Будинку дитини №1 Галина Качановська також подякувала меценатам за постійну підтримку. Вона наголосила на тому, що метою діяльності колективу є медико-соціальний захист дітей, які опинилися в скрутних життєвих обставинах та дітей-сиріт, дітей, які залишились без батьківського піклування, а також дітей з вадами фізичного та розумового розвитку.

«Тут зростають та виховуються діти від народження до трьох років, а діти з інвалідністю до чотирьох років. Для багатьох цей будинок був і є рідною домівкою. Завдяки  підтримці обласної ради та небайдужих людей ми можемо забезпечити дітям комфортні умови перебування, виховання, належну освіту. Намагаємося огорнути кожну дитину максимальною опікою фахівців», - зазначила Галина Качановська.

За високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 100-річчя від дня заснування комунального закладу Львівської обласної ради «Будинок дитини №1 для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки» Грамотою Львівської обласної ради відзначено директора Галину Качановську. Цінні подарунки від Львівської обласної ради отримали лікар-педіатр Володимир Сукневич та головний бухгалтер комунального закладу Оксана Борщ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: