«Піккардійська Терція» проведе різдвяний концерт у Львові

Піккардійська Терція_1

У понеділок, 10 січня 2022 року, вокальна формація «Піккардійська Терція» виступить із Різдвяними концертами «Тиха Ніч» у рідному Львові.

Концерти відбудуться у Національному драматичному театрі ім. М. Заньковецької. Початок – о 17:00 та 19:30.

За доброю багаторічною традицією, піккардійці на початку року дають Різдвяні концерти у рідному місті Львові – аби колядою зарядити усіх добром та позитивом на рік прийдешній.

Від початку 2021 року «Терція» концертувала містами України із месседжем «Карантин – явище тимчасове, а музика – вічна». Так склалося, що і під завісу року цей посил від музикантів усе ще актуальний. Відтак усі концерти зимового туру формації (у грудні 2021-го «піккардійці» з успіхом виступили в Луцьку, Чернівцях, Івано-Франківську, Тернополі та Вінниці) пройшли із дотриманням карантинних вимог МОЗ, чинних на час проведення заходів.

Концертна програма «Піккардійської Терції» «Тиха Ніч», яку колектив представить 10 січня у Львові, на Заньківчанській сцені, - об'єднає в собі усі найкращі колядки, щедрівки та новорічні пісні, які акапельний колектив створив протягом уже понад 29-ти років творчості.

-        За останні два роки нам так бракувало живих зустрічей… За цей період «турбулентних» умов ми дуже скучили за нашими слухачами. Тому кожна нагода побачитися наживо – безцінна. Тим паче, у нашому віці, коли кожен новий рік на сцені – не просто досягнення, а й велика радість. А у часі Різдвяних свят ця радість ще більша, ще світліша, - розповідає художній керівник «Піккардійської Терції» Володимир Якимець. 

А наступного, 2022-го, року «Піккардійська Терція» святкуватиме поважний ювілей – своє 30-річчя. З цієї нагоди вокальна формація готує не один музичний сюрприз.

Квитки на концерти «Терції» 10 грудня у Львові, у Театрі ім. М. Заньковецької, доступні онлайн:
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: