У Дрогобичі судитимуть 35-річного чоловіка, який обкрадав автівки

WhatsApp Image 2021-12-29 at 10.21.35

У Дрогобичі неодноразово судимому зловмиснику поліцейські повідомили про підозру у крадіжках з авто.

Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному, 35-річному мешканцю райцентру – до шести років позбавлення волі, повідомили у пресслужбі місцевої поліції.

За даними відомства, протягом одного місяця (від середини листопада до средини грудня) 35-річний мешканець райцентру, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема, за крадіжки, вчинив три кримінальних правопорушення.

Так, наприкінці листопада зловмисник викрав гроші з мікроавтобуса «Фольксавген», всередині грудня – відеореєстратор та інструмент з «Сітроєна», а за кілька днів після цього – проник в салон «Ауді» та намагався викрасти навушники. Усі автомобілі були запарковані на вулицях Дрогобича та належали місцевим мешканцям.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочинів, передбачних ч.2, ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України та ч.3 ст.15-ч.3 ст.185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному – до шести років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: