Вертоліт доправив до львівської лікарні дівчину у комі, що постраждала в атокатастрофі на Самбірщині (відео)

швл
Фото з архіву редакції.

Медики боряться за життя 16-річної дівчини. Вона постраждала у ДТП на Самбірщині: там місцеві медики прооперували підлітка, згодом дитину доправили вертольотом із Самбора до лікарні на Орлика у Львові. Нині дівчина у тяжкому стані.

Про це повідомили у пресслужбі Першого територіального медичного об'єднання Львова 29 грудня.

«Вона постраждала в ДТП. Стан вкрай важкий. У пацієнтки забій головного мозку, закрита черепно-мозкова травма, травма грудної клітки і живота, розрив селезінки та переломом лівого стегна. У живіт та легені встановлені дренажі», - розповідають лікарі.

ДТП сталося у Самбірському районі. У місцевій лікарні її терміново прооперували, аби дещо стабілізувати стан, далі, з огляду на тяжкість, було ухвалене рішення забрати дівчинку у дитячу лікарню на Орлика Першого територіального медичного об’єднання Львова. Оскільки транспортування автівкою було загрозливим для життя, довелося задіяти вертоліт.

Наразі дівчинка у реанімації нашої лікарні на Орлика. Її стан стабільно важкий, вона перебуває на апараті ШВЛ.

«Пацієнтці виконано операцію на стегні. За її станом пильнують найкращі спеціалісти: анестезіологи, хірурги, торакальні хірурги, нейрохірурги, неврологи та травматологи», - додають медики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: