На Збоїщах спорудять житловий комплекс з десяти будинків

11-16 кооператив Розточчя_Студинського_Нагірна.09

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво житлового комплексу на вулиці Нагірній.

Зокрема, виконком видав житлово-будівельному кооперативу «Розточчя» містобудівні умови та обмеження на будівництво комплексу багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення, підземною автостоянкою та трансформаторною підстанцією у районі вул. К. Студинського та вул. Нагірної у Львові.

Загалом, йдеться про будівництво 10 багатосекційних 8-9-поверхових житлових будинків.

У межах житлового комплексу передбачено будівництво приватного дитячого садка на 320 місць, а також облаштування дитячих майданчиків і просторів для відпочинку.

Як запевнив міський голова Львова Андрій Садовий, місто отримає від забудовника інвестиційний внесок – ці гроші планують вкласти у нову комунальну школу в цьому мікрорайоні. Школу планують почати будувати одночасно з житловим комплексом.

Загальна площа земельної ділянки, на якій збудують ЖК 2,3597 га. Вона перебуває у комунальній власності та передбачена для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків. Земля також належить до зони Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови відповідно до детального плану житлового району «Збоїща».

Максимальна висота будівель у ЖК не може перевищувати 40,7 метрів. Максимальний  відсоток забудови земельної ділянки – 38,9%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: